Babagan Kita


Profil Perusahaan Grup Hi-Q
Hi-Q Group, konglomerat Multinasional Hi-tech, dununge ing Zhuhai China, .duwe limang industri kalebu Lampu Komersial (SPARK Hi-Q LIGHT, 2014), Material Bangunan (Efordate Co., ltd, 2015), Packaging & Percetakan (ELDIN Tech 2016), Hardware / Elektronik (dioptimalake lan diorganisasi maneh Super Natural Industrial Co., ltd ing taun 2017), Peralatan Medis (Hi-Q Tech Medical Device & Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2018).


Layanan Grup Hi-Q
2019, epidemi kasebut nyebar ing saindenging jagad, Grup Hi-Q khusus kanggo bidang karir anti epidemi lan nyedhiyakake barang anti-korona-virus berkualitas tinggi kanggo masarakat lan pelanggan. Saiki kita bareng-bareng kerja sama kanggo nglawan epidemi kasebut ing luwih saka 20 negara lan wilayah ing saindenging jagad, akeh kanca internasional sing ngerti Hi-Q, merek internasional sing sederhana nanging migunani.


Ketemu macem-macem Standar
Kabeh produk memenuhi syarat kualitas produk kanthi dhaptar CE lan / utawa FDA. Utamane ing kahanan epidemi, kita ketat ngontrol kualitas kanggo njamin kabeh barang lan bahan ana ing persetujuan QC. Kanggo produk sing disesuaikan karo OEM, kita bakal nyedhiyakake dokumen clearance bea cukai lan saran impor. Sanalika, kita nglumpukake akeh barang proteksi berkualitas tinggi ing stok khusus kanggo kebutuhan mendesak pelanggan.
 
Kauntungan Grup Hi-Q
1. Kita duwe tim desain kreatif sing ngerti kanthi jelas kabutuhan nyata pelanggan kanggo menehi solusi produk sing efektif.

2.Tim sales profesional lan manajer pemasaran, sing sabar bisa nulungi pelanggan nyedhiyakake campuran produk sing paling dioptimalake, para pelanggan entuk rasa hormat lan layanan berkualitas tinggi nalika entuk produk sing efektif;

3.Bekerjasama karo kita, aja kuwatir kabeh masalah sing gegandhengan karo produk, kita nyathet kabeh proses layanan kanggo priksaan mbesuk, saben pelanggan duwe basis data khusus.

4.Komentar khusus kanggo produk sing disesuaikan: yen kerja sama dihentikan, kita bakal ngasilake kabeh naskah desain menyang pelanggan.


Entuk Balesan sajrone 24 Jam

Kita nyedhiyakake konsultasi lan nglumpukake umpan balik pelanggan sajrone 24 jam. insinyur sing duwe pengalaman ngrewangi instalasi lan pangopènan yen ana instrumen khusus / khusus. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap. Matur suwun!