Napa milih kita

  • Produk Berkualitas Tinggi

  • Kustomisasi

  • Konsultasi

  • Busines Agensi Impor & Ekspor

  • babagan

Wiwit madegake Grup Hi-Q, liwat perusahaan pamimpin sing nyiyapake lan tuku ing macem-macem bidang, kita tetep cocog karo jaman lan terus inovasi lan dikembangake. Grup Hi-Q nggawe limang industri penting kalebu Komersial Lampu (SPARK Hi-Q LIGHT LTD didegaké ing 2014), Bahan Bangunan (EFORDATE COMPANY LTD. Digabungake ing 2015), Packaging & Printing (ELDIN TECH angsal ing 2016), Hardware / Electronics dioptimalake lan diatur maneh HK SUPER NATURAL INDUSTRIAL CO., LTD ing 2017), Peralatan Medis (Hi-Q Tech Medical Device & Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2018). Ing taun 2018, kanggo nambah lan nyedhiyakake pasar medis, kita kerja sama karo akeh perusahaan asuransi kanggo nggawe asuransi medis, asuransi logistik internasional lan mbukak sawetara layanan finansial komersial.

Maca liyane