Kit Sampel Virus
  • Air ProKit Sampel Virus

Kit Sampel Virus

Panjang Sampling Virus: 15cm
Titik istirahat: 8cm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Sampel Virus



Bahan Swab

Dikunci

Dikunci

Dikunci

Tipe Swab

Lisan

Irung

Lisan and Irung

Swab Spesifikasi

Dawane: 15cm
Titik istirahat: 8cm

Dawane: 15cm
Titik istirahat: 8cm

Dawane: 15cm
Titik istirahat: 8cm

Tabung Vol.

8-10ml
Ukuran: ø1.5 * H9.7cm

8-10ml
Ukuran: ø1.5 * H9.7cm

8-10ml
Ukuran: ø1.5 * H9.7cm

Solusi Vol.

3ml

3ml

3ml

Jinis Solusi

Aktif

Aktif

Aktif

Markus

Karo Biohazard Bag

Karo Biohazard Bag

Karo Biohazard Bag

MOQ

10.000 kits

10.000 kits

10.000 kits

Wektu Utama

Ing Simpenan

Ing Simpenan

Ing Simpenan


Panas Tags: Kit Sampel Virus, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Murah, Tuku Diskon, Rega murah, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.