Tabung Koleksi Getih Vakum Ing Simpenan
  • Air ProTabung Koleksi Getih Vakum Ing Simpenan

Tabung Koleksi Getih Vakum Ing Simpenan

Tabung koleksi getih vakum ing wektu uji saham kanggo mundur total: 20-25 menit

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

 Vacuum Blood Collection Tabung In Stock factory

Kode No.

Tabung
Spesifikasi

Nominal
Volume

Aditif

Gls Qty / Cs

PET Qty / Cs

Hi-Q030

Ø13à — 75mm

3ml

Aktivator Gel & Clot

100PCS × 18

100PCS × 18

Hi-Q040

Ø13à — 75mm

4ml

Aktivator Gel & Clot

100PCS × 18

100PCS × 18

Hi-Q050

Ø13 × 100mm

5ml

Aktivator Gel & Clot

100PCS × 12

100PCS × 18

Hi-Q0601

Ø13 × 100mm

6ml

Aktivator Gel & Clot

100PCS × 12

100PCS × 18

Hi-Q0701

Ø16 × 100mm

7ml

Aktivator Gel & Clot

100PCS × 12

100PCS × 12

Hi-Q0801

Ø16 × 100mm

8ml

Aktivator Gel & Clot

100PCS × 12

100PCS × 12

Hi-Q0901

Ø16 × 100mm

9ml

Aktivator Gel & Clot

100PCS × 12

100PCS × 12

Spesifikasi of Vacuum Blood Collection Tabung In Stock

- Wektu kanggo mundur total bek: 20-25 menit

- Kecepatan sentrifugasi: 3500-4000r / m

- Wektu sentrifugasi: 5 menit

- Suhu panyimpenan sing disaranake: 4-25â "ƒ

 

Panas Tags: Tabung Koleksi Darah Vakum Ing Saham, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Murah, Tuku Diskon, Rega murah, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.