Sarung Tangan Pakai Nitrile
  • Air ProSarung Tangan Pakai Nitrile
  • Air ProSarung Tangan Pakai Nitrile
  • Air ProSarung Tangan Pakai Nitrile
  • Air ProSarung Tangan Pakai Nitrile

Sarung Tangan Pakai Nitrile

Sertifikasi Sarung Tangan Pakai Nitrile: CE / FDA
Bahan: Nitril

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Nitril Disposable Gloves factory


Spesifikasi Sarung Tangan Nitril

Produk

Pemeriksaan medis sarung tangan nitril

Sertifikasi

CE/ FDA

Materi

Nitril

Model

3,5 g 4,5g 5 g

Fungsi

Sponge mabur protèktif

Panganggone

Medical digunakake

Pengepakan

1 Pec/ Bag,20 Pecs / box, 200 Pecs / karton

Disesuaikan

Ora


 

PS: Kabeh percetakan lan kemasan bakal dianyari miturut kabijakan ekspor paling anyar ing China.


Panas Tags: Sarung Tangan Sekali Pakai Nitrile, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Murah, Tuku Diskon, Rega murah, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.