Warta Industri

Pandhuan nganggo topeng kanggo papan tartamtu

2020-06-30
(1) Dumunung ing rumah sakit, stasiun bis, stasiun kereta api, stasiun kereta bawah tanah sing rame, bandara, supermarket, restoran, transportasi umum, lan impor lan ekspor komunitas lan unit.

Rekomendasi perlindungan: Ing wilayah sing sedheng lan berisiko kurang, para pekerja nganggo topeng medis sing bisa nganggo utawa topeng bedah medis. Ing wilayah sing duwe risiko dhuwur, para pekerja nganggo topeng bedah medis utawa topeng protèktif sing cocog karo KN95 / N95 utawa luwih dhuwur.

(2) Ing panggonan sing rame kayata kunjara, panti jompo, omah kesejahteraan, lembaga medis kesehatan mental, kelas sekolah, lan asrama situs konstruksi.


Rekomendasi perlindungan: Ing wilayah medium lan kurang risiko, topeng cadhangan saben dina (topeng medis sing nganggo utawa topeng bedah medis) kudu dianggo saben dina saben dinane. Nganggo topeng nalika wong kumpul utawa kontak raket karo wong liya (kurang saka utawa padha karo 1 meter). Ing wilayah sing duwe risiko dhuwur, para pekerja nganggo topeng bedah medis utawa topeng protèktif sing cocog karo KN95 / N95 utawa luwih dhuwur; personel liyane nganggo topeng medis sing bisa digunakake.