Warta Industri

Pandhuan kanggo masarakat umum nganggo topeng

2020-06-23
(1) Ing omah lan ing njaba omah, ora ana kumpulane wong lan ventilasi sing apik.

Pitutur pangayoman: aja nganggo topeng.

(2) Ing papan sing padhet masarakat, kayata kantor, blanja, restoran, ruang rapat, lokakarya, lsp; utawa numpak lift van, transportasi umum, lsp.

Rekomendasi proteksi: Ing wilayah medium lan kurang risiko, topeng cadhangan (topeng medis sing nganggo utawa topeng bedah medis) kudu nganggo sampeyan, lan nganggo topeng nalika kontak karo wong liya (kurang saka utawa padha karo 1 meter). Ing wilayah sing duwe risiko dhuwur, nganggo topeng medis sing bisa digunakake.

(3) Kanggo sing ngalami gejala adhem kayata watuk utawa wahing.

Rekomendasi perlindungan: nganggo masker medis sing bisa digunakake utawa topeng bedah medis.

(4) Kanggo wong-wong sing manggon kapisah saka omah lan sing wis metu saka rumah sakit.

Rekomendasi perlindungan: nganggo masker medis sing bisa digunakake utawa topeng bedah medis.