Warta Industri

Kita seneng bareng karo sampeyan babagan asil karya, warta perusahaan, lan menehi pangembangan sing tepat wektu lan kahanan janjian lan ngilangi personel.
  • Sadurunge tuku kacamata protèktif, luwih dhisik kudu mikir apa sing kudu ditolak. Contone, para eksperimen butuh kacamata pelindung kimia lan bukti percikan kanggo tahan percikan kimia sing ora dikarepake; scrubbers butuh kacamata pelindung sing bukti-bukti lan tahan debu kanggo nolak kabeh jinis wedhi wesi lan serangan mabur kerikil; nunggang ruangan mbutuhake proteksi angin lan UV kanggo kaca tingal protèktif kanggo nahan rasa ora nyaman sing disebabake srengenge sing kuwat.

    2020-07-06

  • Sarung tangan medis bisa dipérang dadi sarung tangan bedah medis lan sarung tangan pemeriksaan medis miturut skenario sing ditrapake. Sarung tangan non-medis minangka kerja saben dinane (karya non-medis) lan operasi urip saben dinane sing mbutuhake perlindungan saka mungsuh, kayata manufaktur industri, asuransi tenaga kerja ngresiki , kimia tes, utawa operasi tartamtu duwe persyaratan higienis, kayata ngolah panganan.

    2020-07-06

  • Topeng medis sing bisa digunakake lan topeng bedah medis digunakake kanthi winates, lan panggunaan kumulatif ora luwih saka 8 jam. Personel sing mbukak kanthi nggunakake topeng ora luwih saka 4 jam lan ora diidini digunakake maneh.

    2020-06-30

  • Saiki, ing kahanan nglawan epidemi radhang paru-paru koroner anyar, kanggo nuntun masarakat nganggo topeng kanthi ilmiah kanggo nyegah lan ngontrol epidemi kanthi efektif lan nglindhungi kesehatan masyarakat, pedoman ing ngisor iki khusus diusulake.

    2020-06-30

  • Nganggo topeng kanthi ilmiah duweni pengaruh pencegahan infeksi pernafasan kayata New Coronary Pneumonia lan Influenza, sing ora mung nglindhungi awake dhewe nanging uga entuk manfaat kanggo kesehatan masyarakat. Saiki, ing kahanan nglawan epidemi radhang paru-paru koroner anyar, kanggo nuntun masarakat nganggo topeng kanthi ilmiah kanggo nyegah lan ngontrol epidemi kanthi efektif lan nglindhungi kesehatan masyarakat, pedoman ing ngisor iki khusus diusulake.

    2020-06-23

  • Ana rong jinis topeng medis: sing siji yaiku topeng bedah medis telung lapis, lan liyane yaiku topeng N95 medis lima lapis. Loro-lorone topeng digawe saka kain sing ora ditenun, sing paling penting yaiku empuk kain sing ora dirajut saka lapisan tengah.

    2020-06-23