Topeng Medis N95 Saham
  • Air ProTopeng Medis N95 Saham
  • Air ProTopeng Medis N95 Saham
  • Air ProTopeng Medis N95 Saham
  • Air ProTopeng Medis N95 Saham

Topeng Medis N95 Saham

Topeng Medis N95 Ing pabrik Simpenan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk




Topeng Medis N95 Ing Spesifikasi Saham

Produk

Dhaptar Grosir Grosir pabrikN95 Topeng MedisDina pangiriman cepet

Standar

GB19083-2010, topeng Medis N95

Sertifikasi

CE / FDA

Materi

Kain sing ora dirajut, Kain sing diunekake, Katun udara panas

N95 topengWarna

Putih / Biru opsional

Fungsi

Anti-bledug-asap-virus-serbuk sari

Panganggone

Panggunaan medis, panggunaan sipil kasedhiya

Pengepakan

25 pecs / Bag, 60 pecs / box, 1500 pecs / karton

Disesuaikan

N95 topeng medis kemasan khusus lan kemasan

Wektu timbal

Simpenan masker N95, wektu kapal 7-8 dina

Conto

Sampel gratis kanthi biaya pengiriman

Barang pambayaran

L / C (mung distributor), TT, Escrow, Alipay, Wechat, Paypal


 

Panas Tags: Masker Medis N95 Stok, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Murah, Tuku Diskon, Rega murah, Dhaptar Harga, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.