Topeng KN95 FFP3 Ing Simpenan
  • Air ProTopeng KN95 FFP3 Ing Simpenan
  • Air ProTopeng KN95 FFP3 Ing Simpenan

Topeng KN95 FFP3 Ing Simpenan

Sertifikasi Masker KN95 FFP3 ing Stok: CE / FDA
Bahan: Kain tenunan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Topeng KN95 FFP3 Ing Spesifikasi Sahamâ € ‹

Produk

Topeng pelindung kelas FFP3 lengkap KN95

Sertifikasi

CE / FDA

Materi

Kain sing dudu tenunan

Werna

Putih(/ cetakan ireng)

Fungsi

Anti-bledug-asap-virus-serbuk sari

Panganggone

Panggunaan sipil

Pengepakan

5 Masker / Tas, 900Mask / karton

Disesuaikan

Yes, Disesuaikan MOQ 100,000pcs


 

PS: Kabeh percetakan lan kemasan bakal dianyari miturut kabijakan ekspor paling anyar ing China, produk sing disesuaikan mung nampa syarat DDP bisnis.

 

Panas Tags: Masker KN95 FFP3 Stok, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Murah, Tuku Diskon, Rega murah, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.