Media Virus Inaktivasi Simpenan
  • Air ProMedia Virus Inaktivasi Simpenan

Media Virus Inaktivasi Simpenan

Media Virus Inaktivasi Ing Simpenan Panjang: 15cm
Titik istirahat: 8cm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Media Virus Inaktivasi Simpenan



Bahan Swab

Dikunci

Dikunci

Dikunci

Tipe Swab

Lisan

Irung

Lisan and Irung

Swab Spesifikasi

Dawane: 15cm
Titik istirahat: 8cm

Dawane: 15cm
Titik istirahat: 8cm

Dawane: 15cm
Titik istirahat: 8cm

Tabung Vol.

8-10ml
Ukuran: ø1.5 * H9.7cm

8-10ml
Ukuran: ø1.5 * H9.7cm

8-10ml
Ukuran: ø1.5 * H9.7cm

Solusi Vol.

3ml

3ml

3ml

Jinis Solusi

Aktif

Aktif

Aktif

Markus

Karo Biohazard Bag

Karo Biohazard Bag

Karo Biohazard Bag

MOQ

10.000 kits

10.000 kits

10.000 kits

Wektu Utama

Ing Simpenan

Ing Simpenan

Ing Simpenan


Panas Tags: Media Virus Inaktivasi Saham, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Murah, Tuku Diskon, Rega murah, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.