Simpenan Lisan Lipat ing Simpenan
  • Air ProSimpenan Lisan Lipat ing Simpenan
  • Air ProSimpenan Lisan Lipat ing Simpenan

Simpenan Lisan Lipat ing Simpenan

Swab Oral Lipat Kanthi Panjang Simpenan: 15cm
Titik istirahat: 3 / 8cm
Tandha CE, Steril

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Swab sampling virus, mode lisan:



Swab Lisan Ngunci Ing Spesifikasi Saham

Bahan Swab

Dikunci

Tipe Swab

Lisan

Swab Spesifikasi

Dawane: 15cm
Titik istirahat: 3 / 8cm
Tandha CE, Steril

Markus

Karo Biohazard Bag

MOQ

100.000 pcs

Wektu Utama

Ing Simpenan

 

Panas Tags: Simpenan Lisan Flocked In Stock, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Murah, Tuku Diskon, Rega murah, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.