Simpenan Hidung Gandheng ing Simpenan
  • Air ProSimpenan Hidung Gandheng ing Simpenan
  • Air ProSimpenan Hidung Gandheng ing Simpenan
  • Air ProSimpenan Hidung Gandheng ing Simpenan
  • Air ProSimpenan Hidung Gandheng ing Simpenan
  • Air ProSimpenan Hidung Gandheng ing Simpenan

Simpenan Hidung Gandheng ing Simpenan

Swab Nasal Gandheng Dawane Simpenan: 15cm
Titik istirahat: 8cm
Tandha CE, Steril

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Swab sampling virus, mode hidung:



Simpenan Hidung Gandheng ing SimpenanSpesifikasi

Bahan Swab

Dikunci

Tipe Swab

Irung

Swab Spesifikasi

Dawane: 15cm
Titik istirahat: 8cm
Tandha CE, Steril

Markus

Karo Biohazard Bag

MOQ

100.000 pcs

Wektu Utama

Ing Simpenan

 

Panas Tags: Simpanan Hidung Flocked, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel gratis, Merek, Murah, Tuku diskon, Regane murah, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.