Thermometer Inframerah Tanpa Kontak Pangiriman Cepet
  • Air ProThermometer Inframerah Tanpa Kontak Pangiriman Cepet
  • Air ProThermometer Inframerah Tanpa Kontak Pangiriman Cepet
  • Air ProThermometer Inframerah Tanpa Kontak Pangiriman Cepet
  • Air ProThermometer Inframerah Tanpa Kontak Pangiriman Cepet
  • Air ProThermometer Inframerah Tanpa Kontak Pangiriman Cepet

Thermometer Inframerah Tanpa Kontak Pangiriman Cepet

Sertifikasi Pangiriman Cepet Termometer Inframerah: CE / FDA
Bahan: Sensor suhu lan komponen elektron liyane

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fast Delivery Ora-Contact Infrared Thermometer factory

Spesifikasi Thermometer Inframerah Tanpa Kontak Pangiriman Cepet

Produk

Termometer non kontak

Sertifikasi

CE / FDA

Materi

Sensor suhu lan komponen elektron liyane

Werna

Putih

Fungsi

Tes suhu awak

Panganggone

Medispanggunaanlan panggunaan sipil

Pengepakan

50 Pecs/Karton

Disesuaikan

Ora

 

PS: Kabeh percetakan lan kemasan bakal dianyari miturut kabijakan ekspor paling anyar ing China, produk sing disesuaikan mung nampa syarat DDU bisnis.

 

Panas Tags: Thermometer Inframerah Tanpa Kontak Pengiriman Cepet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.