COVID-19 IgM / IgG Antibody Test Kit
  • Air ProCOVID-19 IgM / IgG Antibody Test Kit

COVID-19 IgM / IgG Antibody Test Kit

COVID-19 IgM / IgG Antibody Test Kit Packing list: 20 kartu tes + 1 botol diencerke ing 1 kothak
Karton kapal: 50 kothak / karton, 650 * 420 * 350mm, 10 Kg

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

COVID-19 IgM / IgG Antibody Test Kit

COVID-19 IgM / IgG Antibody Test Kit factory


Produk

COVID-19 IgG / IgM Rapid Test Kit (Koloid Emas)

Dhaptar pengepakan

20 kertu tes + 1 botol diencerke ing 1 kothak

Kardus kapal

50 kothak / karton,650*420* 350mm, 10 Kg

MOQ

3000 tes, (1000 tes minangka uji coba bisa ditampa dening pelanggan anyar

Wektu timbal

Simpenan (/ sajrone 3-5 dina kerja)



Panas Tags: COVID-19 IgM / IgG Antibody Test Kit, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Murah, Tuku Diskon, Rega murah, Dhaptar Rega, Quotation

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.