Kit Tes 2019-nCoV
  • Air ProKit Tes 2019-nCoV

Kit Tes 2019-nCoV

Daftar kemasan Kit Uji 2019-nCoV: 20 kartu uji + 1 botol diencerke ing 1 kothak
Karton kapal: 50 kothak / karton, 650 * 420 * 350mm, 10 Kg

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Tes 2019-nCoV sing Disesuaikan: Kemasan & Pencetakan kabeh miturut kebutuhan khusus.



Produk

COVID-19 IgG / IgM Rapid Test Kit (Koloid Emas)

Dhaptar pengepakan

20 kertu tes + 1 botol diencerke ing 1 kothak

Kardus kapal

50 kothak / karton,650*420* 350mm, 10 Kg

MOQ

200.000 tes, kemasan & pencetakan OEM, kantong netral & kertu tes

Wektu timbal

ing 20 dina kerja

 

PS: Kabeh percetakan lan kemasan bakal dianyari miturut kabijakan ekspor paling anyar ing China, produk sing disesuaikan mung nampa syarat DDP bisnis.

 

Panas Tags: Kit Uji 2019-nCoV, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Murah, Tuku Diskon, Rega murah, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.